-
“2011 óta dolgozom az étteremben. Én írom a tréningterveket, így minden
kollégával kapcsolatba kerülök. Mindig megbeszélem velük, hogy kinek
milyen terve van, mit csinálna szívesen, merre szeretne fejlődni.
Nekem fontos, hogy ez egy bejelentett, biztos munka, amivel jól lehet
keresni.”
Annamari
tréning manager
“2011 óta dolgozom az
étteremben. Én írom a
tréningterveket, így minden
kollégával kapcsolatba kerülök.
Mindig megbeszélem velük,
hogy kinek milyen terve van,
mit csinálna szívesen, merre
szeretne fejlődni.
Nekem fontos, hogy ez egy
bejelentett, biztos munka,
amivel jól lehet keresni.”
-
“10 éve dolgozom itt munkaügyi vezetőként, bár viccesen csak azt szoktam
mondani, hogy én vagyok a mindenes. A felvételi folyamat során velem
mindenki találkozik, függetlenül attól, hogy melyik étterembe jelentkezett.
A kőbányai étterembe jelentkezőket pedig én interjúztatom.”
Joli
munkaügyi vezető
“10 éve dolgozom itt munkaügyi
vezetőként, bár viccesen csak
azt szoktam mondani, hogy én
vagyok a mindenes. A felvételi
folyamat során velem mindenki
találkozik, függetlenül attól,
hogy melyik étterembe
jelentkezett. A kőbányai
étterembe jelentkezőket pedig
én interjúztatom.”
-
“Nagyon szeretem a csapatunkat, jó a hangulat és az együttműködés.
Én készítem a dolgozói beosztásokat, nálunk rugalmas a munkaidő, és
mindig törekszünk arra, hogy a kollégák igényeit figyelembe vegyük.
A munkám egy részében interjúztatom a hozzánk jelentkezőket, nagyon
élvezem, hogy sok új embert ismerhetek meg.”
Kriszta
étteremvezető-helyettes
“Nagyon szeretem a
csapatunkat, jó a hangulat és az
együttműködés. Én készítem a
dolgozói beosztásokat, nálunk
rugalmas a munkaidő, és
mindig törekszünk arra, hogy a
kollégák igényeit figyelembe
vegyük. A munkám egy
részében interjúztatom a
hozzánk jelentkezőket, nagyon
élvezem, hogy sok új embert
ismerhetek meg.”
-
“Oktatóként dolgozom az M019 étteremben. Az új kollégáknak én tartom
az első napjukon az orientációt. Segítek nekik eligazodni abban, hogy mi
hogyan működik az étteremben, mit hol találnak. Nagyon szeretem a
csapatunkat, a vezetőknél nyitott ajtó politika van, mindent meg lehet
velük beszélni.”
Márti
oktató
“Oktatóként dolgozom az M019
étteremben. Az új kollégáknak
én tartom az első napjukon az
orientációt. Segítek nekik
eligazodni abban, hogy mi
hogyan működik az étteremben,
mit hol találnak. Nagyon
szeretem a csapatunkat, a
vezetőknél nyitott ajtó politika
van, mindent meg lehet velük
beszélni.”
-
“2008-ban diákként kezdtem itt dolgozni, 2016-ben lettem étteremvezető,
végigjártam a ranglétrát, mondhatjuk, hogy itt nőttem fel. Nagyon
szeretem ezt a munkát, és vezetőként úgy gondolom, hogy a
legfontosabb, hogy a csapatban jó hangulat legyen, mert ez az, ami
átsegít a nehezebb időszakokon.”
Misi
étteremvezető
“2008-ban diákként kezdtem itt
dolgozni, 2016-ben lettem
étteremvezető, végigjártam a
ranglétrát, mondhatjuk, hogy
itt nőttem fel. Nagyon
szeretem ezt a munkát, és
vezetőként úgy gondolom,
hogy a legfontosabb, hogy a
csapatban jó hangulat legyen,
mert ez az, ami átsegít a
nehezebb időszakokon.”
-
“A barátaimmal kezdtem Mekiben dologzni, szeretem, hogy pörgős a
munka, és nagyon jófejek a kollégák. Rugalmas munkaidőben dolgozom,
így könnyű összeegyeztetni a munkát a tanulással. Jelenleg manager
tréningen veszek részt, és közben idén tettem le az érettségit is.”
Viktor
diák
“A barátaimmal kezdtem
Mekiben dologzni, szeretem,
hogy pörgős a munka, és
nagyon jófejek a kollégák.
Rugalmas munkaidőben
dolgozom, így könnyű
összeegyeztetni a munkát a
tanulással. Jelenleg manager
tréningen veszek részt, és
közben idén tettem le az
érettségit is.”