KIK VAGYUNK?

A Full-Pack Kft. a McDonald's franchise partnereként alakult 1997-ben, mára pedig 2 étteremmel működünk, ahol közel 120 kolléga dolgozik csapatunkban, amit bővíteni szeretnénk.

Az elmúlt több, mint 20 évben rengeteg minden változott, azonban a minőségre való törekvés az állandó. Természetesen ezt nem csak a vendégkiszolgálás terén igyekszünk fenntartani, hanem szeretnénk egy olyan munkahelyi légkört, ahová mindannyian szívesen járunk be dolgozni.

Ehhez pedig elengedhetetlen az, hogy megismerjük és meghallgassuk egymást. Fontosnak tartjuk a megújulást, amihez kollégáink ötleteit várjuk. Erre a célra hoztuk létre például az "ötlet bödönt", amibe minden kollégánk beledobhatja az ötletét, amivel mégjobbá tehetjük munkahelyünket.

HELYSZÍN
Kőbánya, Könyves Kálmán krt 23
Tömegközlekedéssel is nagyon könnyen meg tudjuk közelíteni a Kőbányai éttermet Budapest egész területéről. Az étterem előtt áll meg az 1-es, 28 és 28A villamos, valamint a 9-es busz is. (éjszaka pedig a 901,909,918 és 937-es buszokkal lehet közlekedni)
Sőt, több kollégánk vidékről jár dolgozni, mivel néhány percre található a Népliget autóbusz pályaudvar.
Szigetszentmiklós, M0 19-es km pihenő
Szigetszentmiklós M0 19-es pihenőjénél lévő éttermünkhöz ingyenes taxijáratot biztosítunk Csepelről, illetve Szigetszentmiklósról. Így a kollégáinknak nem kell a munkába járásuk miatt aggódniuk.
Saját gépjármű esetén pedig üzemanyag támogatást adunk.